sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFashionVrei să atragi atenția? Anul acesta sunt permise multe lucruri!

Vrei să atragi atenția? Anul acesta sunt permise multe lucruri!

Uneori ne dorim să arătăm foarte bine! Ne-ar prinde bine să fim puțin în centrul atenției și să ne simțim și admirate. În astfel de momente avem nevoie de haine și accesorii care să iasă mai mult în evidență.

Este un lucru pe care îl putem obține cu ușurință, deoarece magazinele online se întrec în oferte din ce în ce mai variate, pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate gusturile.

Coliere mari și viu colorate

Dacă nu obișnuiți să folosiți rețelele de socializare, vă oferim noi o informație foarte valoroasă: există foarte mulți creatori de produse hand-made care își promovează produsele cu ajutorul rețelelor Facebook și Instagram. Practic, aici este locul ideal pentru a căuta sau comanda produse hand-made realizate de artiști români. Nu au prețuri mari astfel de produse! Și sunt unicate! Unele dintre ele chiar foarte reușite și moderne.

Coliere extravagante și viu colorate pot fi comandate și cu ajutorul magazinelor online de profil de la noi din țară. Așadar, la o ținută de zi clasică, un colier masiv bine asortat va ieși întotdeauna în evidență.

Brățări late, poșete și pantofi în culori aprinse

Sunt alte accesorii asupra cărora vă puteți îndrepta atenția. Chiar sunt la modă și se poartă în anul 2022. Este o metodă buna de a ne reveni puțin după perioada dificilă prin care am trecut în ultimul timp.

Pantofii sau sandalele pot fi cu toc anul acesta sau talpă groasă. Puteți fi mult mai îndrăznețe și sa va îndreptați atenția către o pereche de ghete de vară. Încep să apară produsele în oferte cât de curând.

De ce nu, o pălărie cu boruri mari, asortată cu o rochie lungă….va atrage atenția și ea în mod sigur. Eșarfe, top-uri îndrăznețe, brățări, poșete cu forme ciudate, haine decupate, sunt alte câteva sugestii de care, poate că aveați nevoie acum. Anul acesta este anul tuturor posibilităților, susțin stiliștii moderni!

RELATED ARTICLES