luni, decembrie 4, 2023
AcasăFashionȚinuta fiică-mamă – fenomenul momentului

Ținuta fiică-mamă – fenomenul momentului

S-ar părea că legătura mamă-fiică nu se mai limitează la manichiură, sesiuni de spa și sală de sport, scurte evadări în afara orașului, precum și la cumpărături. De ceva vreme, ținutele asortate mamă-fiică  răsar ca ciupercile! Tendința actuală mamă-fiică se îndreaptă către un stil vestimentar complet identic, uneori din cap până în picioare. Deci, de ce acest comportament? Ce este de fapt? Îți vom răspunde la întrebări prin acest articol.

Dacă te interesează moda actuală, vei vedea ca un set rochițe mamă-fiică devine din ce în ce mai popular. Într-adevăr, această tendință de a fi îmbrăcat identic se datorează mai multor factori! În primul rând datorită plăcerii ochilor și apoi datorită influenței complicitare dintre o mamă și fiica ei în viața noastră actuală.

Fie că ești fashionistă sau pur și simplu foarte complice cu fiica ta, aceste ținute asortate nu vor face decât să îți facă viața mai frumoasă. Dacă te întrebi de ce, acest articol îți spune totul despre acest trend al momentului.

De ce ținutele mamă-fiică au devenit haine la modă?

De-a lungul anilor, fetele tinere își doresc propriul stil. Și încearcă să se distingă creându-și propriul look, adunând în același timp diferitele stiluri ale momentului. Fetele tinere cresc pentru a deveni femei tinere frumoase.

O vârstă care permite o  apropiere mamă-fiică. Fiicele se simt mult mai aproape de mama lor în multe domenii. Și da! Pot vorbi despre băieți, manichiură etc., dar cumpărăturile și tocmai moda rămâne un subiect esențial!

A da sfaturi în materie de modă și a schimba haine și accesorii devine un joc încărcat de complicitate și momente de împărtășire, momente de neuitat între ele. În funcție de activitățile și de ieșirile comune ale celeilalte, acestea vor căuta chilipiruri în garderoba celeilalte, iar mama, precum și fiica, vor încerca diferite ținute. De-a lungul timpului, s-a observat că fetele au același stil ca și femeile. Pentru că un lucru este cert, hainele, pantofii și accesoriile le aduc împreună pe mamă și pe fiică în toate ocaziile.

În timp ce 75% dintre mame sunt înclinate să schimbe (des sau ocazional) haine cu fiica lor, potrivit unui studiu realizat de doi cercetători din Nisa, aceștia dezvăluie că acest gest nu este banal. Mai mult decât atât, o mamă și fiica ei hotărăsc des să își cumpere un set rochițe mamă fiică.

De la ce vârstă, în medie, mamele și fiicele își schimbă hainele?

Vedem aceste schimburi că apar între o mamă și fiica ei de îndată ce aceasta din urmă are corpul unei femei. Se remarcă de obicei că aceste schimburi încep în jurul vârstei de 15 ani. Pe de altă parte, vârsta mamei nu contează. Aceasta se referă atât la femeile de 40/45 de ani, cât și la mamele de 55/60 de ani.

Care sunt hainele care se schimbă?

Există mai multe tipuri de haine în garderoba unei fete sau a unei femei. Fie ca este o bustieră, un maiou, o rochie de seară, jambiere, pantaloni, pantaloni scurți, o jachetă, un costum, o fustă sau tocuri, totul poate fi schimbat.

RELATED ARTICLES