sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăTehnologieSPEEDHUB.eu - soluția ta de găzduire web rapidă, sigură și accesibilă

SPEEDHUB.eu – soluția ta de găzduire web rapidă, sigură și accesibilă

Dacă ești în căutarea unei soluții de găzduire web care să îți ofere performanță, securitate și flexibilitate, la un preț avantajos, atunci speedhub.eu este alegerea potrivită pentru tine. Speedhub.eu este o companie de hosting care oferă servicii de calitate pentru clienți din întreaga lume, de peste 10 ani.

SPEEDHUB.eu pune la dispoziție o gamă variată de servicii, care se pot adapta la nevoile nostri din Europa:

  • Gazduire Web: Poți alege din patru planuri de hosting, care încep de la 0.99 euro/lună și includ spațiu pe SSD, trafic pentru orice nevoie, domenii găzduite, baze de date MySQL, conturi de email, cPanel, Softaculous, backup automat, securitate cu Imunify360, Let’s Encrypt și multe altele. Toate planurile beneficiază de uptime garantat de 99.9% și suport tehnic rapid și profesionist.
  • Înregistrare domenii: Dacă vrei să îți creezi o identitate online, poți înregistra un domeniu, care îți oferă o varietate de extensii la prețuri competitive. Poți înregistra un domeniu cu doar 2.99 euro/an și beneficia de servicii precum WHOIS protection, DNS management și activare instant.
  • Servere VPS: Dacă ai nevoie de mai mult control și resurse dedicate, poți opta pentru un server virtual privat, care rulează pe platforma OpenVZ sau KVM. Poți alege din opt planuri de VPS, care încep de la 6.99 euro/lună și includ CPU, RAM, spațiu pe SSD, trafic lunar, adresă IPv4 și IPv6 dedicate și la alegere sisteme de operare Linux sau Windows. Toate serverele VPS sunt scalabile și se pot configura după preferințele tale.
  • Certificate SSL: Pentru a asigura securitatea și încrederea vizitatorilor tăi, poți achiziționa un certificat SSL pentru site-ul tău, care îți va cripta datele transmise prin protocolul HTTPS. SPEEDHUB.eu îți oferă certificate SSL emise de SECTIGO, care se generează în 5 minute și nu necesită documente. Prețurile încep de la 6.99 euro/an și includ suport pentru wildcard și multiple domenii.

SPEEDHUB.eu îți oferă mai multe motive să alegi serviciile lor:

  • Infrastructură modernă: Hostingul se face pe servere cu CPU de 40+ Core, 64+ GB RAM, stocare SSD în RAID 10 și optimizate cu NGINX și LiteSpeed. Serverele VPS rulează pe noduri cu CPU Intel Xeon E5-2690v4/v3.
  • Datacenter sigur: SPEEDHUB.eu folosește 3 datacentere localizate in București (Romania), Cluj (Romania) si Vilnius (Lituania) care oferă securitate maximă a datelor, redundanță și viteză mare de interconectare cu furnizorii globali de internet.
  • Suport tehnic: O echipă de specialiști care îți stau la dispoziție pentru orice problemă sau întrebare ai avea legată de serviciile lor. Poți contacta suportul tehnic prin email sau ticket și vei primi un răspuns prompt și eficient.
  • Localizare site: Portalul de administrare a serviciilor este disponibil in limbile Romană, Engleză, Franceză si Germană.

Astfel SPEEDHUB.eu este soluția ta de găzduire web rapidă, sigură și accesibilă, care îți oferă servicii de calitate, adaptate la nevoile tale. Nu mai aștepta și intră acum pe speedhub.eu și comandă serviciul care ți se potrivește cel mai bine!

RELATED ARTICLES