sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăSanatatePune accent pe un mod sănătos de viață

Pune accent pe un mod sănătos de viață

A învăța să-ți iubești și să-ți accepți cu adevărat corpul și defectele poate fi o călătorie provocatoare. Datorită rețelelor sociale uneori trăim într-o versiune distorsionată a realității, deoarece suntem în mod constant supuși imaginilor care nu reflectă exact realitatea. Însă oamenii încep să spună “nu” standardelor nerealiste ale societății. În cele din urmă, oamenii își dau seama că își pot îmbunătății sănătatea, imaginea și condiția fizică punând accent pe un mod sănătos de viață. Pentru început ne stabilim obiectivele fitness pe care dorim să le realizăm și stabilim un program de antrenamente și o alimentație sănătoasă. Cel mai important lucru este să acceptăm și să urmăm această schimbare, deoarece este foarte ușor în a reveni la vechile obiceiuri și la un stil sedentar de viață. Încet, dar sigur, învățăm să ne separăm aparențele de valoarea noastră și să punem accent pe adevăratele valori care ne vor aduce în timp beneficii. Acest lucru poate fi mai ușor pentru unii și mai dificil pentru alții. 
Fiecare dintre noi este pe o cale diferită și într-un loc diferit în călătoria lor. Chiar și cineva pe care îl admiri și pe care îl consideri persoana perfectă are, probabil, o parte echitabilă de nesiguranțe.
             A face sport și a mânca bine sunt două lucruri asociate în mod obișnuit cu schimbarea aspectului tău fizic, dar ambele sunt mult mai mult decât atât. Când sunt asociate împreună, ele vă pot vindeca cu adevărat mintea și corpul. Pe termen lung, ceea ce spunem și gândim despre noi tinde să devină realitatea noastră. Alocă-ți timp în fiecare zi ca să faci mișcare. În funcție de obiectivele fitness stabilite, decizi ce tip de antrenamente și echipamentele fitness trebuie să alegi, care te vor ajuta să ți le atingi. Stabilindu-ți un mod sănătos de a mânca nu înseamnă că se renunță complet la a evita alimentele care sunt gustoase însă nu sunt potrivite în a le avea în alimentația noastră de zi cu zi. Trebuie ținut cont de modul nostru de viață sănătos și să nu ne lăsăm atrași in extrema cealaltă.
             În cuvintele lui Karen Marie Moning, „Cine și cu ce ne înconjurăm este cine și ce devenim.” Găsește-i pe cei care te înalță și te încurajează și cu siguranță te vei găsi într-un loc mai bun, pozitiv.

          La sfârșitul zilei, este mai mult decât să fii confortabil în pielea ta și să te simți bine cu tine. Este vorba despre a te accepta cu adevărat și a te iubi exact așa cum ești.

RELATED ARTICLES