sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFrumuseteLăptișorul de matcă este util pentru îngrijirea tenului!

Lăptișorul de matcă este util pentru îngrijirea tenului!

Despre cât de util este lăptișorul de matcă și orice preparat care conține așa ceva, nu putem sa spunem decât următorul lucru: singurul produs care conține acid 10 HDA și o multitudine de alte substanțe foarte hrănitoare cu efecte de hrănire efectivă a tenului nostru.

Acidul 10 HDA are atât proprietăți antibacteriene cât și proprietăți antifungice și antivirale puternice, chiar. Alte componente importante ale acestui produs natural sunt mărturia certă a faptului că îl puteți folosi pentru îngrijirea tenului fără nici un fel îndoieli în ceea ce privește eficiența lui: vitamine A, K, D, C, E și absolut tot complexul de vitamine B, 17 aminoacizi foarte importanți care inclus și cei 8 acizi esențiali pe care organismul nu îi sintetizează, substanțe cu efecte antioxidante, proteine, lipide, glucide, grăsimi, potasiu, calciu, sodiu, zinc, fier, cupru, mangan, magneziu și fosfor.

De ce ar trebui să ne întreținem tenul cu lăptișor de matcă?

Unul dintre cele mai importante efecte este acela de întârziere a îmbătrânirii pielii. De asemenea, acesta ameliorează ridurile apărute datorită vârstei, este eficient în tratamentul acneei și al altor categorii de răni ușoare.

Oferă o foarte bună protecție menținând echilibrul metabolismului hormonal și protejează pielea împotriva leziunilor provocate de razele ultraviolete. Deoarece conține substanțe cu efecte antioxidante bune, lăptișorul de matcă va neutraliza cu succes radicalii liberi din piele și va ajuta mult pielea să se refacă.

Produsul este comercializat în stare naturală 100% în farmaciile naturiste de la noi din țară și nu este foarte scump.

RELATED ARTICLES