miercuri, iunie 7, 2023
AcasăFashionDespre hainele copiilor

Despre hainele copiilor

Cei mici sunt la fel de pretențioși ca și părinții lor! Este foarte adevărat și trebuie să ținem cont de ceea ce le place, în primul rând!

Hainele copiilor, nu numai ca trebuie să fie foarte frumoase și pe placul celor mici, ele trebuie să asigure mult confort și să nu fie realizate din fibre sintetice. Multe țesături sintetice conțin substanțe chimice toxice pentru copii.

Pentru că sunt într-o continuă mișcare și pentru că se joacă foarte mult, vor transpira din abundență, indiferent de vârstă. În această situație, țesăturile sintetice nu vor absorbi foarte bine transpirația și vor răci cu ușurință. De asemenea, există pericolul ca substanțele toxice din țesături să treacă prin piele și să ajungă în circulație. La bebeluși un astfel de lucru poate crea probleme mari de sănătate.

Așadar, pentru copii alegeți întotdeauna haine confecționate din fibre naturale, mai ales cele care vin în contact direct cu corpul. Bumbac organic, bambus, lână, viscoză,  in sunt țesăturile care trebuie să le alegeți pentru cei mici.

Atelierele mici de croitorie

În România, multe familii au început adevărate mici afaceri în industria confecțiilor hainelor pentru copii. Aceste ateliere familiare realizează lucruri minunate și cu foarte multă personalitate pentru copii. De asemenea, multe astfel de firme pun la dispoziția părinților haine realizate din materiale naturale de foarte bună calitate. Există inclusiv opțiunea de a comanda haine personalizate pentru copii. Imprimeurile, culorile și croiurile trebuie să fie în ton cu moda și pentru ei și trebuie să fie, mai ales, și pe gustul lor. Copiii au o personalitate foarte puternică care trebuie încurajată!

RELATED ARTICLES