sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăSanatateBeneficiile apei alcaline

Beneficiile apei alcaline

Este de actualitate! Foarte multă lume vorbește despre rolul benefic al apei alcaline în ceea ce privește starea noastră de sănătate.

Cercetătorii din domeniul medicinei au ajuns la concluzia că persoanele care au un organism aflat într-o stare de aciditate, se plâng de o stare proastă de sănătate. Există teste pentru a determina nivelul PH-ului din salivă și din urină. Le puteți testa cu ușurință pentru a vedea dacă sunteți în pericol sau nu din punctul de vedere al acidității exagerate a organismului dumneavoastră.

Dacă se confirmă prezența mediului acid, atunci este foarte indicat să începeți să consumați apă alcalină.

Apa alcalină menține sănătatea rinichilor

În anul 2007 un studiu realizat în Statele Unite ale Americii a demonstrat faptul că, persoanele care au consumat alimente alcalinizante au eliminat într-un mod mult mai eficient toxinele din organism, deoarece funcția renală a fost îmbunătățită în mod simțitor.

Apa alcalină îmbunătățește funcția hepatică

Este foarte utilă pentru persoanele care suferă de diabet zaharat, de asemenea. Acest lucru a fost demonstrat tot în cadrul unor cercetări științifice medicale. Rezultatele au fost îmbucurătoare în ceea ce privește activitatea ficatului care a fost mult îmbunătățită după consumul de apă alcalină.

Apa alcalină ne protejează bine împotriva cancerului

Este un alt rol important pe care apa alcalină îl are. Multe boi, printre care și cancerul, sunt favorizate de mediul acid al organismului nostru. Este motivul pentru care alcalinizarea acestuia este foarte benefică.

Indiferent de ce afecțiuni suferiți, vă recomandăm să vă adresați medicului dumneavoastră curant și să discutați cu el în detaliu despre oportunitatea de a consuma apă alcalină.

RELATED ARTICLES