sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăLifestyleDe ce trebuie să ții cont când vrei o cutie poștală de...

De ce trebuie să ții cont când vrei o cutie poștală de bloc?

Indispensabilă în coproprietate, pentru un imobil sau chiar într-o locuință, cutia poștală colectivă sau cutii poștale bloc trebuie alese în funcție de nevoile tale și de constrângerile locului tău de reședință. Alegerea unei cutii poștale colective nu este așadar atât de simplă pe cât pare, deoarece astăzi există o multitudine de modele care îndeplinesc toate caracteristici foarte specifice.

Pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru cutia poștală de bloc, o alegere adaptată locului tău de reședință, specialiștii în echipamente urbane te invită să descoperi în câteva puncte elementele esențiale pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a cumpăra o cutie poștală colectivă.

Cutie poștală colectivă: Interior și exterior

Înainte de a cumpăra un model de cutie poștală colectivă sau un bloc de cutii poștale, este necesar să decizi dacă aceasta va fi prezentă în afara sau în interiorul locului tău de reședință. Într-adevăr, în funcție de materialele folosite pentru fabricarea acesteia, o cutie poștală colectivă va fi potrivită sau nu pentru utilizare în aer liber. De exemplu, o cutie poștală colectivă exterioară va avea avantajul de a fi rezistentă la coroziune și vandalism. Așadar, verifică posibilitățile de configurare cu atenție și utilizare a cutiei poștale colective înainte de a o cumpăra.

Pentru o cutie poștală colectivă de interior există diferite tipuri de modele pe care le vom detalia puțin mai târziu, totuși este important să pregătești în prealabil locul de instalare. Pentru a face acest lucru, reține dimensiunile necesare (dimensiunea camerei, dimensiunea peretelui de susținere etc.) înainte de a cumpăra orice cutie poștală colectivă.

Materialele și rezistența cutiei poștale colective

Profesioniștii din echipamentele urbane oferă acum mai multe modele de cutii poștale colective, de la cel mai de bază model la blocuri concepute pentru a rezista la condiții dificile. În primul rând, trebuie să selectezi materialul folosit pentru proiectarea cutiei poștale colective. În funcție de nevoile tale, poți alege o cutie poștală colectivă din lemn, însă acestea vor fi mai puțin rezistente în caz de vandalism. Mai rezistente, cutiile din tabla de otel, disponibile cu mai multe sau mai putine armaturi, corespund astazi alegerilor cele mai apreciate de condominii.

Cutie poștală colectivă: modele și caracteristici

După ce ai ales modelul de cutii poștale colective și numărul necesar, poți alege dintr-o multitudine de modele. Per total, vei gasi doua mari familii de modele cu clasica cutie postala colectiva în forma de cutie pătrată sau în formă orizontală, care este mai economică din punct de vedere al spațiului ocupat.

Putem observa două tipuri principale de cutii poștale:

Cele cu standarde poștale (dimensiuni, ușă colectivă rezervată poștașului etc.) care în mod normal sunt obligatorii în clădirile recente.

Cele numite „renovare” care sunt destinate clădirilor mai vechi în care lipsa spațiului nu permite instalarea de cutii poștale colective standardizate.

De fapt, pentru a personaliza complet noua ta cutie poștală colectivă, tot ce trebuie să faci este să alegi o culoare care să se potrivească cel mai bine cu locația de instalare corespunzătoare blocului tău. Nu mai ezita, pentru a afla mai multe despre toate modelele de cutii poștale colective disponibile, trebuie să contactezi direct firmele de specialiști în mobilier stradal pentru orice întrebări sau solicitări de informații.

RELATED ARTICLES