sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăTehnologieComparație între Microsoft 365 Family și MobiSystems OfficeSuite Family

Comparație între Microsoft 365 Family și MobiSystems OfficeSuite Family

Office aplicațiile de productivitate nu sunt doar pentru serviciu. Mai ales în aceste zile, când aveți atât de multe proiecte secundare de finalizat. Suitele Office sunt utile în fiecare gospodărie modernă, fie că trebuie să scrieți câteva recenzii, să gestionați o foaie de buget pentru familie sau să vă ajutați copilul cu o prezentare școlară.

Dar cum alegeți suită Office potrivită pentru acasă? Trebuie să luați în considerare câte persoane vor utiliza software-ul, aplicațiile necesare și dacă aveți PC-uri sau Mac-uri.

Dacă intenționați să partajați  pachetul Office  cu familia, vă recomandăm să obțineți o licență pentru mai mulți utilizatori și dispozitive. În primul rând, în acest fel, vă puteți accesa cu ușurință fișierele din mers. În al doilea rând, este o soluție mai accesibilă și mai ieftină. Cu un abonament de mai multe persoane, veți obține acces deplin la aplicații la un cost redus de proprietate.

Planurile anuale de abonament pentru familie sunt cea mai bună oferta într-un astfel de caz. Aici, vom prezenta două produse de acest tip: MobiSystems OfficeSuite Family pentru 6 persoane și  Microsoft 365 Family abonament pentru 6 utilizatori .

Prezentare generală a Microsoft 365 Family

Microsoft de productivitate bazată pe cloud a Microsoft poate fi o propunere de mare valoare. Abonamentul 365 Family este pentru până la 6 persoane (ar putea fi membri ai familiei, colegi de cameră sau prieteni). Prețul său în comparație cu planul lor personal îl face o investiție înțeleaptă din punct de vedere financiar chiar și pentru doar două persoane. 

Planul de familie este pentru uz necomercial și este probabil cea mai completă opțiune pentru gospodării. Include aplicații Office premium și straturi avansate de securitate. Fiecare utilizator are propriul cont, spațiu de stocare personal OneDrive și Outlook și poate instala aplicații pe până la 5 dispozitive.

Prezentare generală a OfficeSuite Family

Suita de productivitate MobiSystems este o alternativă convenabilă la Microsoft Office pentru cei cu un buget mai restrâns. Abonamentul OfficeSuite Family este, de asemenea, pentru 6 persoane și pentru uz necomercial. Prețul său de reducere a costurilor și funcționalitățile de care aveți nevoie îl fac una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Produsul  OfficeSuite oferă o interfață familiară cu caracteristici puternice, permițându-vă să lucrați fără o curbă de învățare abruptă și o pregătire extinsă. Fiecare utilizator primește un cont, spațiu de stocare MobiDrive, până la 10 conturi Mail și Calendar și poate instala aplicații pe 1 PC și 2 telefoane mobile.

 

Microsoft 365 Family:

Argumente pro Argumente contra
✔️O varietate mai largă de aplicații și funcții 
✔️5 dispozitive per utilizator
✔️Conectivitate și colaborare mai bune
✔️Compatibil cu Mac
✔️Mai mult spațiu de stocare gratuit în cloud
✔️Versiune de încercare gratuită mai lungă
❌Mai scump
❌O mulțime de funcții de care majoritatea utilizatorilor nu au nevoie și nu le folosesc
❌Nu este acceptat pe sistemul de operare mai vechi decât Windows 8.1 


OfficeSuite Family:

Argumente pro Argumente contra
✔️Preț accesibil
✔️Funcționalitatea de care aveți nevoie – plătiți pentru ceea ce aveți nevoie
✔️Aplicație PDF inclusă 
✔️Ușor de utilizat și ușor de navigat
✔️Asistență utilă
❌Mai puțin colaborativ
❌Mai puțin aplicații și funcții
❌Nu este compatibil cu Mac

Cel mai semnificativ avantaj al abonamentelor este că nu vă veți mai face niciodată griji cu privire la upgrade-uri . Utilizatorii vor avea întotdeauna cel mai recent software gratuit.

Dar ce abonament să alegeți pentru acasă depinde de o mulțime de factori. Dacă aveți Mac-uri sau trebuie să acoperiți mai multe dispozitive per utilizator, alegerea dvs. este Microsoft 365. Și, dacă dispozitivul vostru este cu sistemul de operare mai veche decât Windows 8.1, singura opțiune este OfficeSuite.

Vă recomandăm să luați în considerare cu atenție tipurile de aplicații pe care le utilizați frecvent. Bugetul vostru este, de asemenea, un factor la care ar trebui să vă gândiți atunci când alegeți ce produs să cumpărați.

Dacă utilizați numai aplicațiile esențiale de office și e-mail, ar putea fi mai bine să optați pentru OfficeSuite. Nu are rost să plătiți pentru aplicații pe care nu le veți folosi oricum (majoritatea oamenilor folosesc aproximativ 20% din funcționalitatea MS 365). Același lucru este valabil și în cazul în care apreciați că aveți la dispoziție o aplicație PDF sau 10 conturi de e-mail: face parte din planul OfficeSuite Family.

Dimpotrivă, dacă aveți nevoie de tot felul de instrumente fanteziste și îmbunătățiri ale aplicațiilor, accesați Microsoft 365. Domeniul său de aplicare de caracteristici și servicii este impresionant. Și dacă preferați mai mult spațiu de stocare în cloud, minute Skype gratuite și o colaborare mai bună, le veți găsi în Microsoft 365 Family. Indiferent de planul de abonament pe care îl alegeți,  LicenceDeals  vă acoperă! Chiar dacă aceste planuri nu sunt potrivite pentru dvs., consultați categoria noastră de  aplicații Office . Fără îndoială veți găsi produsul care vă va duce productivitatea la următorul nivel!

RELATED ARTICLES