sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăTehnologieCele mai scumpe telefoane

Cele mai scumpe telefoane

Despre tehnologiile moderne ce putem spune? Un telefon mobil a ajuns la un preț de 48,5 milioane de dolari. Și a fost fabricat în anul 2006, ce este drept, doar în trei exemplare.

Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond este numele acestui telefon mobil care a reușit să doboare toate recordurile în ceea ce privește prețul. Bineînțeles, acesta a fost înregistrat în cartea recordurilor Guiness. Este fabricat din aur pur și pentru decor au fost folosite diamante.

Să nu credeți că tehnologia s-a oprit aici, chiar și pentru un timp limitat. Există deja fabricate telefoane mobile mai scumpe decât acesta.

iPhone 4S Elite Gold este realizat manual și costă doar … 9,4 milioane de dolari. Conține 500 de diamante care au peste 100 de carate. Panoul din spate este realizat din aur de 24  carate. Constructorii au mai folosit platină, o bucată de os de dinozaur original, chiar. Ingeniozitate, opulență, tehnologii moderne, prețuri extravagante.

Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose este un alt model de telefon mobil exotic proiectat de Stuart Hughs. De data aceasta aparatul chiar îi poartă numele. Este fabricat din aur roz pur. Pentru decorarea lui au fost folosite 500 de diamante care adună, ca și în cazul modelului precedent până la 100 de carate.

Oricât de mult ne-ar surprinde nu doar prețurile și materialele folosite, trebuie să remarcăm ingeniozitatea creatorului. Greu de imaginat că o astfel de imaginație va realiza telefoane mobile…mai scumpe decât mașinile de epocă fabricate în urmă cu 100 de ani.

Cu toate acestea, aceste modele există și chiar sunt cumpărate de către cei care își permit un astfel de produs opulent.

Nu sunt singurele modele de telefoane mobile exorbitante din punctul de vedere al prețului. Probabil vor mai apare mulți ani de acum încolo și mai mult ca sigur că vor avea și cumpărători pe măsură.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES