sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFrumuseteCeara epilat elastică, remediul perfect pentru a scăpa de părul inestetic

Ceara epilat elastică, remediul perfect pentru a scăpa de părul inestetic

În esență, ceara epilat elastică este un instrument de combatere a părului nedorit, unul dintre preparatele grupului de ceară fierbinte pentru epilare, o variantă îmbunătățită a acestora. Acesta este un instrument care, atunci când se solidifică, formează o peliculă de plastic (datorită uleiurilor incluse în compoziția sa). Este foarte popular în industria cosmetică și este o componentă indispensabilă a îngrijirii pielii corporale. Ceara epilat elastică este recunoscută ca o alternativă demnă la aparatele de ras. Fiind un produs cosmetic profesional, îți permite să îndepărtezi vegetația nedorită de pe corp, fără a apela la serviciile unui specialist. Această procedură se poate face independent acasă. Îndepărtarea părului cu ceară epilat elastică este mai blândă și este potrivită nu numai pentru o anumită zonă a corpului, ci și pentru brațe, piept, spate. Acesta este un instrument cu o abordare delicată pentru îndepărtarea întregului păr de pe corp. Produsul cosmetic este universal și potrivit pentru toate tipurile de piele.

Este capabilă să ia forma corpului

Ceara epilat elastică este nepretențioasă în utilizare și cunoscând metoda de preparare și aplicare, poți rezolva problema vegetației de pe corp, pentru o lungă perioadă de timp. Toată tehnologia repetă epilarea cu ceară fierbinte clasică, doar că durează mai puțin și produsul se aplică într-un strat subțire. Un astfel de produs cosmetic se distinge printr-un preț acceptabil și acest lucru adaugă un plus la avantaje, permițându-ți să economisești în mod semnificativ bugetul pentru o procedură costisitoare. Ceara epilat elastică este diferită prin faptul că, datorită consistenței sale elastice, este capabilă să ia forma corpului, și prin urmare te scapă de păr mai bine decât alte cosmetice care pot rupe firele de păr. Spre deosebire de ele, ceara epilat elastică reduce gradul de durere în timpul procedurii. Se întăreşte foarte repede, dar totuși reușește să creeze efectul termic dorit necesar încălzirii foliculilor de păr. Această ceară captează chiar și cele mai scurte fire de păr, pe care apoi le îndepărtează. Avantajele produsului includ nu numai prepararea ușoară și aplicarea, ci și integritatea filmului în timpul îndepărtării.

Plasticitate ridicată și procedură cosmetică ieftină

Pe lângă plasticitatea ridicată, ceara epilat elastică este economică și în raport cu produsele convenționale, raportul este de 1:3. Nu ai nevoie de o cantitate mare pentru a distribui produsul pe suprafata zonelor cu probleme. Se aplică într-un strat mai subțire (2 mm), urmărind conturul zonei dorite. Principala diferență dintre ceara epilat elastică și alte produse care devin lichide la o temperatură de 45-47 de grade, este obținerea consistenței dorite la o temperatură mai scăzută (37-40 de grade). Gradul de încălzire este potrivit pentru temperatura corpului, astfel încât ceara elastică nu stresează pielea. Acest lucru reduce semnificativ durerea și riscul de arsuri la nivelul dermului. În plus, procedura de epilare în sine devine mai confortabilă, și prin urmare, este destul de potrivită pentru orice tip de piele, inclusiv hipersensibilă și predispusă la alergii. Efectul epilării cu ceara epilat elastică este vizibil de la prima aplicare. Pe lângă efectul său blând, ceara sub formă de peliculă calmează pielea, făcând-o moale. Efectul pielii netede poate dura până la o lună și, în plus, este imposibil să îți rănești pielea cu un astfel de produs cosmetic.

RELATED ARTICLES