luni, decembrie 4, 2023
AcasăFashionCe fel de haine puteți purta dacă sunteți o persoană mai puțin...

Ce fel de haine puteți purta dacă sunteți o persoană mai puțin înaltă?

Anumite tipuri de haine ne avantajează mai mult dacă nu facem parte din categoria persoanelor înalte.

Care sunt acestea?

Pentru că anul acesta se poartă blugii evazați cu talie înaltă, puteți opta pentru astfel de piese vestimentare. Bineînțeles, asortați pantofi cu toc la astfel de blugi.

O altă alegere inspirată poate fi o fustă mini. De asemenea, sunt preferate în anul 2022. Nu contează foarte mult culoarea, important este să fie frumos asortată la culoarea bluzei și sa alegeți, din nou, pantofi cu toc.

Sunt foarte potrivite și bluzele pe gât și pantalonii cu talie înaltă.

De asemenea, hainele mulate avantajează foarte mult persoanele minione și cele foarte …cambrate. Evitați orice fel de piesă vestimentară largă! Indiferent cât de greu va fi să rezistați tentației.

Din punctul de vedere al culorilor, este de preferat să alegeți haine într-o singură culoare sau în culori apropiate. Aspectul de continuitate va avantaja și va crea senzația de ….înălțime.

Alte recomandări

Bluzele cu decolteul în formă de V sunt foarte potrivite în această situație deoarece creează senzația de …înălțime. Puteți opta și pentru fuste sau rochii cu crăpături adânci. Orice compleu cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă vă va sta foarte bine.

Asortați pantofi de culori nude sau pantofi cu tocuri și vârfuri ascuțite. Puteți încerca și pantaloni și pantofi de aceeași nuanță. Este o combinație nouă foarte interesantă. Foarte potrivită pentru persoanele cu o siluetă perfectă, este foarte adevărat.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES