sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFashionCe bijuterii purtăm anul acesta?

Ce bijuterii purtăm anul acesta?

Atât hainele cât și încălțămintea, dacă sunt asortate așa cum trebuie cu accesorii moderne, ne ajută să arătăm minunat, întotdeauna.

Pentru a fi în ton cu moda, vă prezentăm tendințele anului 2022 pentru bijuterii.

Ce fel de bijuterii putem purta anul acesta?

Dacă anul acesta vom purta haine oversize și top-uri îndrăznețe, avem voie să purtăm și cercei mari care vor atrage atenția. Pot fi lungi, cu pene, cu pietre semiprețioase sau chiar și prețioase sau cercei din alte tipuri de materiale. Cât timp vor fi mari și vor ieși foarte bine în evidență, totul va fi perfect.

Despre brățări

Anul acesta brățările păstrează linia pantofilor, a poșetelor și a cerceilor: culori puternice, aprinse! Zalele mari sunt în top, de asemenea. Important este să atrageți cât mai mult atenția și să le asortați la ținutele de zi sau la cele de seară, în mod armonios.

Este important, de asemenea, să fie în ton și cu personalitatea dumneavoastră. Dacă vă veți simți bine în hainele pe care le veți purta, este tot ceea ce contează. Hainele trebuie să reflecte în mod fidel personalitatea dumneavoastră.

Avem voie să purtăm coliere mari anul acesta!

Vor fi elementul principal de atracție. Mai ales cele puternic colorate și cu forme moderne. Pot fi purtate la pulovere groase sau la cămăși albe, asortate cu fuste lungi sau la pantaloni strâmți. Nu uitați ca și hainele oversize sunt permise anul acesta.

Ne ajută mult și încălțămintea colorată. Mărgele, coliere, curele late, brățări masive, seturi de inele! Toate sunt elemente de atracție maximă. Este ca și când am avea șanse reale de ani reveni după doi ani foarte grei de probleme generate de pandemie.

Așadar, dacă aveți nevoie de haine noi pentru sezonul de vară, nu mai stați pe gânduri și începeți cumpărăturile încă de acum. Ofertele sunt mult mai bogate și stocurile sunt complete!

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES