miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăFrumusete5 produse bio şi naturale pentru îngrijirea corpului pe care trebuie să...

5 produse bio şi naturale pentru îngrijirea corpului pe care trebuie să le iei în calcul pentru a avea grijă de aspectul şi sănătatea pielii tale

Corpul tău are nevoie de o îngrijire corespunzătoare pentru a arăta bine şi pentru a avea parte de  sănătate, trebuie să foloseşti întotdeauna produse care să fie realizate din ingrediente bio şi care au combinaţii ce contribuie la a aduce o stare de bine întregii porţiuni de piele. Este recomandat să foloseşti produse cosmetice de calitate şi care să te ajute să te simţi bine zilnic. Iată 5 produse bio şi naturale pe care le poţi lua în calcul pentru sănătate şi frumuseţe:

  • Uleiul macerat din morcov te ajută să ai o piele impecabilă

Uleiul macerat din morcov este adeseori folosit pentru perioada estivală, pentru a obţine un bronz uniform şi pregnant. Uleiul este obţinut din ingrediente complet naturale, captând cele mai importante caracteristici ale esenţei morcovului. Este bogat în vitamina A, vitamina B, Vitamina C şi vitamina E. Astfel, o să ai o piele care este hrănită cu toate acestea şi vei putea elimina ridurile. Există multe persoane care folosesc uleiul macerat de morcovi în combinaţie cu loţiunile de faţă sau corp, alături de creme diverse sau serum. Poţi să pui un pic de ulei şi în măştile pentru îngrijirea tenului. Se încadrează la cosmetice naturale, fiind realizat fără parabeni şi fără alte ingrediente care pot afecta pielea.

  • Săpunul cu miere şi ulei de pin este folosit atât pentru piele, cât şi pentru păr

Dacă vrei să foloseşti un săpun care să fie potrivit atât pentru păr, cât şi pentru piele, poţi încerca gama Bunica Agafia. Un exemplu de produs de calitate este săpunul cu miere şi ulei de pin. Vei avea parte de un păr mătăsos şi de o piele catifelată. Mierea este recunoscută pentru calităţile sale benefice pentru întreg organismul, iar pinul este un ingredient adaugă strălucirea şi tăria.

  • Crema cu sare şi 7 uleiuri esenţiale te ajută să ai un echilibru mineral al pielii

Exfolierea este foarte importantă pentru pielea ta. Astfel, vei reuşi să îndepărtezi pielea moartă şi să o hrăneşti cu uleiurile benefice, microelemente, vitamine. Vei avea parte de o piele catifelată şi frumoasă de fiecare dată când simţi că ai nevoie de un moment de răsfăţ.

  • Pasta de dinţi cu sare minerală te ajută să ai un zâmbet impecabil

Pasta de dinţi de la Bunica Agafia este realizată cu dragoste pentru sănătatea ta. O să foloseşti o pastă care îţi va aduce strălucire pentru dinţi şi care îi va curăţa cu grijă de fiecare dată. Vei avea beneficiile de a utiliza pasta cu 99 la sută ingrediente naturale.

  • Crema de mâini cu ienupăr şi zmeură te ajută să ai pielea mâinii acum îţi doreşti

Ingredientele naturale şi bio pe care le descoperi în crema de mâini cu ienupăr şi zmeură sunt de foarte bună calitate şi te ajută să obţii o piele moale şi sănătoasă.

RELATED ARTICLES