sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăLifestyle5 moduri în care uleiurile esențiale te ajută în viața de...

5 moduri în care uleiurile esențiale te ajută în viața de zi cu zi

Uleiurile esențiale sunt unele dintre cele mai cunoscute remedii pentru diverse tipuri de dureri, sunt relaxante atunci când sunt folosite pentru masaj sau aromaterapie, sunt utile pentru a fi integrate în diverse forme de pastile care pot să fie folosite pentru a readuce sănătatea corpului sau hormonală, etc. Ele sunt extrase prin metode specifice din cele mai vindecătoare și benefice plante și flori.

Iată 5 moduri în care te ajută uleiurile esențiale:

1. Poți folosi uleiuri esențiale în casa ta pentru a avea arome îmbietoare

Casa ta poate să fie o oază de bună dispoziție și relaxare atunci când folosești uleiuri esențiale pentru a aduce arome îmbietoare în fiecare încăpere pe care o ai. Vei putea să te bucuri de o multitudine de variante care să te energizeze sau care să te relaxeze.

2. Folosește stick special construit pentru tine pentru relaxarea musculară atunci când ești activ

Atunci când ești sportiv de performanță, când îți place să petreci multe ore în natură, când mergi la sală și folosești mușchii în mod intens, ai nevoie de o soluție care să te ajute să ai grijă de corpul tău. Dacă ai dureri musculare, dacă vrei să îndepărtezi disconfortul, poți folosi Deep blue si Copaiba touch Stick doTERRA. Acesta este construit sub formă de stick pentru o aplicare foarte ușoară și te va face să uiți de disconfort.

3. Utilizează stick cu ulei esențial atunci când petreci foarte multe ore în fața unui computer și ai nevoie să îți îngrijești spatele, încheieturile sau mâinile

Poți folosi tot stick-ul Deep Blue și Copaiba touch de la doTerra și pentru a avea grijă de încheieturile tale, de spatele contractat într-un mod de nedorit, atunci când stai foarte mult în fața calculatorului tău.

4. Poți lua un complex esențial cu uleiuri și alte ingrediente care îți vor susține echilibrul hormonal ca femeie

Acest complex de ingrediente este perfect pentru tine începând de la adolescență și până la perioada menopauzei. Selecția de ingrediente a fost atent aleasă, astfel încât tu să te simți bine zilnic. Vei putea regla hormonii și vei avea un echilibru care te va determina să ai o viață activă, să ai o stare interioară bună, care te va ajuta să îndeplinești orice gen de obiectiv. Se știe că atunci când ești femeie ai nevoie de o reglare a hormonilor pentru a putea avea armonie interioară, iar Phytoestrogen Complex este cel care te va ajuta să ai acest efect dorit.

5. Folosește uleiuri esențiale pentru masaj de relaxare

Masajele sunt unele dintre cele mai plăcute forme de eliberare musculară și te ajută să ai o stare de bine pe tot parcursul zilei. Poți folosi o multitudine de combinații de uleiuri esențiale care te vor conduce către a avea un masaj profund vindecător.

RELATED ARTICLES